Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csarnokfűtés -Fenix ECOSUN S+ 1200W ipari sötétsugárzó

Ár:
58.500 Ft
Szállítási díj: 1.500 Ft
Várható szállítás: 2020. október 27.
Menny.:db

Leírás

S+ Új fejlesztésű termék a Fenix group 30 éves gyártói tapasztalata alapján.
Európa piacvezető infrafűtésgyártója!


Középmagas hőmérsékletű (250-350°C) infravörös hősugárzó panel ipari csarnokok , üzemek, mezőgazdasági létesítmények , nagy belmagasságú terek fűtésére tervezve. Alkalmas temperáló vagy lokális munkahely , szerelősor fűtésre.

A fűtőelem egy speciális elektromechanikai és termodinamikai tulajdonsággal rendelkező szilikát bevonattal ellátott alumínium lamella. Ez a védett technológia egészen kiváló intenzitású infra hősugárzást eredményez, mely nagyobb hatékonyságot és gazdaságosabb üzemeltetést tesz lehetővé.

Az EcoSun S+ panel teljesítményétől függően egy-kettő- vagy három lamellával rendelhető , igény esetén saválló kivitelben is. Mennyezetre fixen rögzíthetjük vagy függeszthetjük a gyári konzol segítségével, oldalfalra az opcionálisan rendelhető (dönthető) fali konzol segítségével szerelhető.

A villamos csatlakozás belső sorkapcsokon keresztül történik. Ajánlott szerelési magasság: 2,5-3,5 m


230V - IPX4 - EVI - CE
Méret: 1500x150x50mm

Súly: 8,5 kg

Teljesítmény: 1200 W

2,5-3,5 m belmagassághoz lokális (munkahelyek) fűtésére ajánljuk!Alacsonyabb fogyasztás
Az infravörös hősugárzáson alapuló EcoSun S+ csarnokfűtés különösen hatékony, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot. Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő:

Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padlóban, falakban stb.) , az itt eltárolt hőenergia csak minimális mértékű konvekciót generál , ami egyenletesebb légréteg hőmérsékleteket eredményez. A hagyományos konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete nagy belmagasság esetén akár 10-15 fokkal is alacsonyabb, mivel a munkavégzés (általában) a padlószint közelében történik , alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség. Napelemes rendszerrel kombinálva igazán innovatív környezettudatos és gazdaságos csarnokfűtési megoldás.

Garancia: 5 év

Youtube videók