Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csarnokfűtés Fenix ECOSUN S+ 2400W ipari sötétsugárzó

Ár:
76.000 Ft
Szállítási díj: 2.500 Ft
Várható szállítás: 2020. október 28.
Mennyiségi kedvezmény
3 - 4 db vásárlása esetén
77.000 Ft / db
5 db felett
75.000 Ft / db
Menny.:db

Leírás

S+ Új fejlesztésű termék a Fenix group 30 éves gyártói tapasztalata alapján!
Európa piacvezető infrafűtésgyártója!


Középmagas hőmérsékletű (250-350°C) infravörös hősugárzó panel ipari csarnokok , üzemek, mezőgazdasági létesítmények , nagy belmagasságú terek fűtésére tervezve. Alkalmas temperáló vagy lokális munkahely , szerelősor fűtésre.

A fűtőelem egy speciális elektromechanikai és termodinamikai tulajdonsággal rendelkező szilikát bevonattal ellátott alumínium lamella. Ez a védett technológia egészen kiváló intenzitású infra hősugárzást eredményez, mely nagyobb hatékonyságot és gazdaságosabb üzemeltetést tesz lehetővé.

Az EcoSun S+ panel teljesítményétől függően egy-kettő- vagy három lamellával rendelhető , igény esetén saválló kivitelben is. Mennyezetre fixen rögzíthetjük vagy függeszthetjük a gyári konzol segítségével, oldalfalra az opcionálisan rendelhető (dönthető) fali konzol segítségével szerelhető.

A villamos csatlakozás belső sorkapcsokon keresztül történik. Az EcoSun S+2400 W 2 db fűtőbetéttel rendelkezik , ezért 2 teljesítményfokozatban üzemeltethetőek. A fűtőbetétek külön is fázisra köthetően a teljesítmény optimális eloszlása érdekben. Ajánlott szerelési magasság 3- 4 m.
Teljesítmény.: 2400 W 230/400V IPX4 - EVI - CE
Méret: 1500x250x50mm
Súly: 13,5 kg
Garancia: 5 év - Made in FENIX
3 - 4 m belmagassághoz , lokális (munkahely) vagy temperáló fűtésére ajánljuk!Alacsonyabb fogyasztás
Az infravörös hősugárzáson alapuló EcoSun S+ csarnokfűtés különösen hatékony, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot. Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő:

Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padlóban, falakban stb.) , az itt eltárolt hőenergia csak minimális mértékű konvekciót generál , ami egyenletesebb légréteg hőmérsékleteket eredményez. A hagyományos konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete nagy belmagasság esetén akár 10-15 fokkal is alacsonyabb, mivel a munkavégzés (általában) a padlószint közelében történik , alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség. Napelemes rendszerrel kombinálva igazán innovatív környezettudatos és gazdaságos csarnokfűtési megoldás.

Youtube videók