Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infrapanel Ecosun K+ (200 W)

Ár:
30.000 Ft
Szállítási díj: 1.500 Ft
Várható szállítás: 2020. október 28.
Menny.:db

Leírás

Infravörös fűtőpanel Európa piacvezető infrafűtés gyártójától a Fenix Group-tól.
Az infrapanel a napsütéshez hasonló, kellemes hőérzetet biztosít házikedvence számára.


Az alacsony felületi hőmérsékletű Fenix Ultratherm K+ infrapanel kutya- macska ház , valamint helyi kiegészítő fűtés céljára lett kifejlesztve, de kiválóan alkalmas teleltető hely, nagyméretű terrárium, vivárium vagy más állattartó hely fűtésére is.

Az infravörös hősugárzás a legjobban hasznosuló hőenergia, ezért az infrapanelek alacsony költséggel üzemeltethetőek. Különösen hosszú élettartam, nem igényel időszakos karbantartást , nem jellemző az amortizáció. Az egészségre jótékony , tiszta , energiatakarékos , széleskörűen alkalmazható ( IP 44 vizes, párás helységekben is.)

A kutyaház melegítés szigeteletlen, részben nyitott helyen is megvalósítható, mivel az infravörös sugárzás nem a levegőt, hanem a tárgyakat és az élőlényeket melegíti, felülete túlhevülés ellen védett, ezért a házi kedvenc számára veszélytelen.

A fűtőpanelt a kutyaház felső részébe célszerű rögzíteni , a villamos vezetéket az állat számára “nem hozzáférhető” módon vezessük!

Csak fedett, csapadéktól védett helyen használjuk, életvédelmi FI relé -30 mA szükséges ! ( minden háztartásban erősen ajánlott)

Telepítéshez kérje villamos szakember segítségét!


Méretek: 750x320x30 mm
Teljesítmény: 200 Watt , 230 V, IP 44
Súly: 3,9 kg
Garancia: 5 év
Gyártó: Fenix

A csomag szerelőkeretet és csavarokat nem tartalmaz!

Szerelőkeret a mennyezeti ( vízszintes) szereléshez külön rendelhető.