Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infrapanel - Fenix EcoSun U+ 1000 W Gravelly Snow - (Új fejlesztés!)

Ár:
88.000 Ft
82.000 Ft
Kedvezmény: 7%
Szállítási díj: 2.500 Ft
Várható szállítás: 2021. január 20.
Mennyiségi kedvezmény
2 - 4 db vásárlása esetén
78.000 Ft / db
5 db felett
76.000 Ft / db
Menny.:db

Leírás

Gravelly Snow - Új fejlesztésű mikrókerámiás hőleadó felület.
Infravörös fűtőpanel Európa piacvezető gyártójától a Fenix Group-tól.


Minimál stílusú megjelenése tökéletesen alkalmazkodik a modern épületek formavilágához. Lakások, irodák főfűtésére - átlag feletti belmagasság esetén is . Fűtendő terület cca. 10-12 m2 (teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét).

A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix Ecosun U+ Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés , minden eddiginél egyenletesebb hőleadás a mikrokerámiás felületnek köszönhetően , különösen hosszú élettartam. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam - hosszú, probléma mentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez is.
Az infrapanel energia hatékonyságának “titka”:
  Az elektromos fűtések között legolcsóbban a mennyezeti infrapanelekkel fűthet, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot.
Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő: Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padlóban, falakban stb.) , az itt eltárolt hőenergia csak minimális mértékű konvekciót generál , ami egyenletesebb légréteg hőmérsékleteket eredményez. A hagyományos konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete akár 6-8 fokkal is alacsonyabb, mivel az ember a padlószint közelében tölti a legtöbb időt (ülő, fekvő helyzetben) alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet ( pl. norvég fűtőpanel) alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség.

Alacsonyabb fogyasztás

Az innovatív mikrokerámiás hőleadó felületnek köszönhetően a Fenix Ecosun U+ Gravelly Snow infrapanel optimalizált infravörös hősugárzása minden eddiginél egyenletesebb hőkomfortot eredményez. A sima felületű panelekre jellemző ( pl. Graphit-polyimide p5) szűkebb besugárzási szögből adódó egyenetlen hőérzet mára a múlté! A Fenix infrapanelek üzemeltetési költsége különösen alacsony, a sima hőleadó felületű társaihoz képest akár 20 %-kal olcsóbban fűthetünk.

Elsődleges - főfűtésre is tökéletesen alaklmas! *
A panel gyári tartozéka a hátsó szerelőkeret , mellyel gyorsabb és könnyebb a rögzítés. Szerelhető mennyezetre, vagy akár az oldalfalra is. Fröccsenő víz ellen védett IP 44 , így vizes párás helyiségekben is alkalmazható.

Ma már nem csak Európa, hanem a világ egyik legkeresettebb infrapanel márkája. A Fenix gyár termékei Amerikától Japánig népszerűek.

Az osztrák autópályák újonnan épült modern-energiatudatos pihenőiben (ASFiNAG Rastplätze) is Ecosun infrapanelek fűtenek! Megújuló energiával párosítva igazán innovatív fűtési megoldás. Több gyártó tesztelése után az osztrák ASFiNAG (is) a Fenix Ecosun-t választotta!


Méret: 1192x850x30mm
Súly: 15,8 kg
Teljesítmény: 1000 Watt ( fűtendő légköbméter: 32-40 m3)**
Garancia: 5 év (várható élettartam 30 év felett)
Gyártó:Fenix Group


*szükséges teljesítmény kiszámolásához használja infrapanel kalkulátorunkat!
** a helység szigeteltségének függvényében!

Az infrahő jótékony hatással van egészségünkre, az ember számára ősi idők óta ismert természetes módon melegíti fel testünket.
Cégünk infrapanelek forgalmazásával, tervezésével és szakszerű telepítésével áll ügyfelei szolgálatára.

A norvég (ADAX, NOBO stb.) fűtőpanelek NEM infravörös fűtőtestek!

Youtube videók

Termék címkék: ingyenes_kiszállítás