Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infrapanel - Fenix EcoSun U+ 1000 W Gravelly Snow - (Új fejlesztés!)

infrapanel ecosun 1000_W
Ár:
96.000 Ft
82.000 Ft
Kedvezmény: 15%
Szállítási díj: 1.500 Ft
Várható szállítás: 2021. október 19.
Mennyiségi kedvezmény
2 - 4 db vásárlása esetén
78.000 Ft / db
5 db felett
76.000 Ft / db
Gyártó: Ecosun
Cikkszám: 11V 5401169
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Ecosun U+ infravörös fűtőpanel Európa piacvezető gyártójától a Fenix Group-tól.

Élen a környezettudatos fűtéstechnikában- 30 év innováció!

 

  Az új fejlesztésű Fenix Ecosun U+ (2021) mikrokerámiás technológiának köszönhetően magasabb hatásfokkal és egyenletesebb hőleadással rendelkezik a sima felületű (pl. Graphit-polyimde) infrapaneleknél! Az optimalizált emissziós felületképzés kiváló intenzitású infrasugárzást és egyedülálló hatékonyságot eredményez.

Keret nélküli modern, dekoratív megjelenés - a keret már a múlté !

  Közepes nagyságú helységek cca. 13-15 m2  fűtésére. Tökéletes megoldás lehet több darab elhelyezése nagyobb szobák, irodák vagy akár teljes lakások esetén. Minimál stílusú megjelenésével kiválóan illeszkedik a modern épületek formavilágához. Teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét.

 

  Infrapaneles fűtésrendszerek tervezését és kivitelezését vállaljuk, otthonfelújítási támogatás keretében akár 50%-os visszatérítéssel!

Több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a modern elektromos fűtésrendszerek kivitelezésében. Referenciáinkat itt találja.

 

Méret:                   1192x850x30 mm
Súly:     15.8 kg
Teljesítmény:   850 W / IP44
Garancia:   5 év (élettartam 30 felett)
Gyártó:   Fenix Group
Fűtendő m3:   32-40 m3**
 
* a szerelőkonzolt a csomag tartalmazza!
** a helység szigeteltségének függvényében
 

  A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés , minden eddiginél egyenletesebb hőleadás , különösen hosszú élettartam jellemzi. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam - hosszú, probléma mentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez - innovatív, karbon semleges fűtési megoldás.


  Az infrapanel energia hatékonyságának “titka”:
Az elektromos fűtések között legolcsóbban a mennyezeti infrapanelekkel fűthet, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot. Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő:
   Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padlóban, falakban stb.) , az itt eltárolt hőenergia csak minimális mértékű konvekciót generál , ami egyenletesebb légréteg hőmérsékleteket eredményez. A hagyományos konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete akár 6-8 fokkal is alacsonyabb, mivel az ember a padlószint közelében tölti a legtöbb időt (ülő, fekvő helyzetben) alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet ( pl. norvég fűtőpanel) alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség.

 

  Alacsonyabb fogyasztás
Az innovatív mikrókerámiás hőleadó felületnek köszönhetően a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel optimalizált infravörös hősugárzása minden eddiginél egyenletesebb hőkomfortot eredményez. A sima felületű panelekre jellemző ( pl. Graphit-polyimide p5) szűkebb besugárzási szögből adódó egyenetlen hőérzet mára a múlté! A Fenix infrapanelek üzemeltetési költsége különösen alacsony.

  Elsődleges - főfűtésre is tökéletesen alkalmas!
A panel gyári tartozéka a hátsó szerelőkeret , mellyel gyorsabb és könnyebb a rögzítés. Szerelhető mennyezetre, vagy akár az oldalfalra , de beilleszthető a kazettás álmennyezet helyére is. Fröccsenő víz ellen védett IP 44 , így vizes párás helyiségekben is alkalmazható.

Ma már nem csak Európa, hanem a világ egyik legkeresettebb infrapanel márkája. A Fenix gyár termékei Amerikától Japánig népszerűek.

Termék címkék: ingyenes_kiszállítás