Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infrapanel - Fenix EcoSun U+ 300 W Gravelly Snow ( Új fejlesztés!)

Ár:
37.000 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. január 26.
Mennyiségi kedvezmény
3 - 5 db vásárlása esetén
35.000 Ft / db
5 db felett
33.000 Ft / db
Menny.:db

Leírás

Gravelly Snow - Új fejlesztésű mikrókerámiás hőleadó felület.
Infravörös fűtőpanel Európa piacvezető gyártójától a Fenix Group-tól.

Kisebb légterű helységek cca. 5 m2 - fürdőszoba, előszoba stb. - fűtésére. Tökéletes megoldás lehet több darab elhelyezése nagyobb szobák, irodák vagy akár teljes lakások esetén. Minimál stílusú megjelenésével kiválóan illeszkedik a modern épületek formavilágához. Teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét.

A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés , minden eddiginél egyenletesebb hőleadás a mikrokerámiás felületnek köszönhetően , különösen hosszú élettartam. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam - hosszú, probléma mentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez is.

Az infrapanel energia hatékonyságának “titka”:
Az elektromos fűtések között legolcsóbban a mennyezeti infrapanelekkel fűthet, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot. Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő:
   Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padlóban, falakban stb.) , az itt eltárolt hőenergia csak minimális mértékű konvekciót generál , ami egyenletesebb légréteg hőmérsékleteket eredményez. A hagyományos konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete akár 6-8 fokkal is alacsonyabb, mivel az ember a padlószint közelében tölti a legtöbb időt (ülő, fekvő helyzetben) alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet ( pl. norvég fűtőpanel) alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség.

Alacsonyabb fogyasztás
Az innovatív mikrókerámiás hőleadó felületnek köszönhetően a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel optimalizált infravörös hősugárzása minden eddiginél egyenletesebb hőkomfortot eredményez. A sima felületű panelekre jellemző ( pl. Graphit-polyimide p5) szűkebb besugárzási szögből adódó egyenetlen hőérzet mára a múlté! A Fenix infrapanelek üzemeltetési költsége különösen alacsony, a sima hőleadó felületű társaihoz képest akár 20 %-kal olcsóbban fűthetünk.

Elsődleges - főfűtésre is tökéletesen alaklmas! *
A panel gyári tartozéka a hátsó szerelőkeret , mellyel gyorsabb és könnyebb a rögzítés. Szerelhető mennyezetre, vagy akár az oldalfalra , de beilleszthető a kazettás álmennyezet helyére is. Fröccsenő víz ellen védett IP 44 , így vizes párás helyiségekben is alkalmazható.

Ma már nem csak Európa, hanem a világ egyik legkeresettebb infrapanel márkája. A Fenix gyár termékei Amerikától Japánig népszerűek.

Az osztrák autópályák újonnan épült modern-energiatudatos pihenőiben (ASFiNAG Rastplätze) is Ecosun infrapanelek fűtenek! Megújuló energiával párosítva igazán innovatív fűtési megoldás. Több gyártó tesztelése után az osztrák ASFiNAG (is) a Fenix Ecosun-t választotta!

Sima felületű (pl. “ Polyimid”) infrapanelekhez képest egyenletesebb hőeloszlás, kellemesebb hőérzet, kedvezőbb üzemeltetési költségek !

Méret:       592x592x30 mm
Súly:           4,8 kg
Teljesítmény: 300 W ( fűtendő légköbméter: 7-10 m3)**
Garancia: 5 év (várható élettarta 30 felett)
Gyártó:Fenix Group

* szükséges teljesítmény kiszámolásához használja Infrapanel kalkulátorunkat
** a helység szigeteltségének függvényében!
 

Youtube videók

Termék címkék: ingyenes_kiszállítás