Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infrapanel -Fenix EcoSun U+ 700 W Gravelly Snow (Új fejlesztés!)

Ár:
63.000 Ft
60.000 Ft
Kedvezmény: 5%
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2020. október 28.
Mennyiségi kedvezmény
3 - 4 db vásárlása esetén
57.000 Ft / db
5 db felett
54.000 Ft / db
Menny.:db

Leírás

Gravelly Snow - Új fejlesztésű mikrókerámiás hőleadó felület.
Infravörös fűtőpanel Európa piacvezető infrafűtés gyártójától a Fenix Group-tól.

Minimál stílusú megjelenése tökéletesen alkalmazkodik a modern épületek formavilágához. Lakások, irodák népszerű főfűtése. Fűtendő terület cca. 10 m2 (teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét).

A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix Ecosun U+ Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés , minden eddiginél egyenletesebb hőleadás a mikrokerámiás felületnek köszönhetően , különösen hosszú élettartam. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam - hosszú, probléma mentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez is.

Az infrapanel energia hatékonyságának “titka”:
  Az elektromos fűtések között legolcsóbban a mennyezeti infrapanelekkel fűthet, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot.
Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő:
 Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padlóban, falakban stb.) , az itt eltárolt hőenergia csak minimális mértékű konvekciót generál , ami egyenletesebb légréteg hőmérsékleteket eredményez. A hagyományos konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete akár 6-8 fokkal is alacsonyabb, mivel az ember a padlószint közelében tölti a legtöbb időt (ülő, fekvő helyzetben) alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet ( pl. norvég fűtőpanel) alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség.

Alacsonyabb fogyasztás
Az innovatív mikrokerámiás hőleadó felületnek köszönhetően a Fenix Ecosun U+ Gravelly Snow infrapanel optimalizált infravörös hősugárzása minden eddiginél egyenletesebb hőkomfortot eredményez. A sima felületű panelekre jellemző ( pl. Graphit-polyimide p5) szűkebb besugárzási szögből adódó egyenetlen hőérzet mára a múlté! A Fenix infrapanelek üzemeltetési költsége különösen alacsony, a sima hőleadó felületű társaihoz képest akár 20 %-kal olcsóbban fűthetünk.

Elsődleges - főfűtésre is tökéletesen alkalmas! *
A panel gyári tartozéka a hátsó szerelőkeret , mellyel gyorsabb és könnyebb a rögzítés. Szerelhető mennyezetre, vagy akár az oldalfalra is. Fröccsenő víz ellen védett IP 44 , így vizes párás helyiségekben is alkalmazható.

Ma már nem csak Európa, hanem a világ egyik legkeresettebb infrapanel márkája. A Fenix gyár termékei Amerikától Japánig népszerűek.

Az osztrák autópályák újonnan épült modern-energiatudatos pihenőiben ( Rastplätze ) is Ecosun infrapanelek fűtenek! Megújuló energiával párosítva igazán innovatív fűtési megoldás. Több gyártó tesztelése után az osztrák ASFiNAG (is) a Fenix Ecosun-t választotta!

Méret: 592x1192x30 mm
Súly: 10,8 kg
Teljesítmény: 700 W - fűtendő légköbméter: 22-28 m3 **
Garancia: 5 Év (várható élettartam 30 év felett)
Gyártó: Fenix Group

* szükséges teljesítmény kiszámolásához használja infrapanel kalkulátorunkat!
** a helység szigeteltségének függvényében!


Az infrahő jótékony hatással van egészségünkre, az ember számára ősi idők óta ismert természetes módon melegíti fel testünket.

Youtube videók

Termék címkék: ingyenes_kiszállítás