Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infrapanel termosztáttal Szett Akció! Fenix EcoSun U+ 1000 W

Ár:
92.000 Ft
Szállítási díj: 2.000 Ft
Várható szállítás: 2021. január 20.
Menny.:db

Leírás

Gravelly Snow infrapanel- Új fejlesztésű mikrokerámiás hőleadó felület.
Infravörös fűtőpanel Európa piacvezető gyártójától a Fenix Group-tól.

Szett tartalma:
Fenix EcoSun 1000 U+ Gravelly Snow infrapanel, konnektorba dugható programozható (!) termosztát 16 A

Minimál stílusú megjelenésével kiválóan illeszkedik a modern épületek formavilágához. Fűtendő terület cca. 14 m2 , teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét.

A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés, egyenletes hőleadás, különösen hosszú élettartam az EcoSun infrapanel ismérve. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam - hosszú, problémamentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez is.

Az infrapanel energia hatékonyságának “titka”:
  Az elektromos fűtések között legolcsóbban a mennyezeti infrapanelekkel fűthet, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot.
Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő: Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padló, falak stb.) , ezen tulajdonságának köszönhetően a légrétegek hőmérséklete kiegyenlítetté válik. A konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete akár 6-8 fokkal is hidegebb, mivel az ember (általában) a padlószint közelében tölti a legtöbb időt (ülő, fekvő helyzetben) alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet ( pl. norvég fűtőpanel) alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség.

Alacsonyabb fogyasztás
Az innovatív mikrokerámiás hőleadó felületnek köszönhetően a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel optimalizált infravörös hősugárzása minden eddiginél egyenletesebb hőkomfortot eredményez. A sima felületű panelekre jellemző ( pl. Graphit-polyimide p5) szűkebb besugárzási szögből adódó egyenetlen hőérzet mára a múlté! A Fenix infrapanelek üzemeltetési költsége különösen alacsony, a sima hőleadó felületű társaihoz képest akár 20 %-kal olcsóbban fűthetünk.

Elsődleges - főfűtésre is tökéletesen alkalmas! *
A panel gyári tartozéka a hátsó szerelőkeret , mellyel gyorsabb és könnyebb a rögzítés. Szerelhető mennyezetre, vagy akár az oldalfalra is. Fröccsenő víz ellen védett IP 44 , így vizes párás helyiségekben is alkalmazható.

Az osztrák autópályák újonnan épült modern-energiatudatos pihenőiben ( Rastplätze ) is Ecosun infrapanelek fűtenek! Megújuló energiával párosítva igazán innovatív fűtési megoldás. Több gyártó tesztelése után az osztrák ASFiNAG (is) a Fenix Ecosun-t választotta!

Sima felületű (pl. “ Polyimid”) infrapanelekhez képest egyenletesebb hőeloszlás, kellemesebb hőérzet, kedvezőbb üzemeltetési költségek !

Méret: 850x1192x30 mm
Súly: 15,8 kg
Teljesítmény: 1000 W - fűtendő légköbméter: 30-42 m3 **
Garancia: 5 Év (várható élettartam 30 év felett)
Gyártó: Fenix Group


*szükséges teljesítmény kiszámolásához használja infrapanel kalkulátorunkat!
** a helység szigeteltségének függvényében!

Az infrahő jótékony hatással van egészségünkre, az ember számára ősi idők óta ismert természetes módon melegíti fel testünket.

Youtube videók