Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infrapanel Wi Fi termosztáttal Szett Akció! Fenix EcoSun U+ 1000 W

Ár:
95.000 Ft
Szállítási díj: 2.000 Ft
Várható szállítás: 2021. január 20.
Menny.:db

Leírás

Gravelly Snow infrapanel- Új fejlesztésű mikrókerámiás hőleadó felület.
Infravörös fűtőpanel Európa piacvezető gyártójától a Fenix Group-tól.

Szett tartalma:
Fenix EcoSun 1000 U+ Gravelly Snow infrapanel, konnektorba dugható programotható (!) termosztát 16 A

Minimál stílusú megjelenésével kiválóan illeszkedik a modern épületek formavilágához. Fűtendő terület cca. 13 m2 , teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét.

A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix Ecosun U+ Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés , egyenletes hőleadás, különösen hosszú élettartam az EcoSun infrapanel ismérve. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam - hosszú, probléma mentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez is.

Az infrapanel energia hatékonyságának “titka”:
  Az elektromos fűtések között legolcsóbban a mennyezeti infrapanelekkel fűthet, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot.
Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő: Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padló, falak stb.) , ezen tulajdonságának köszönhetően a légrétegek hőmérséklete kiegyenlítetté válik. A konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete akár 6-8 fokkal is hidegebb, mivel az ember (általában) a padlószint közelében tölti a legtöbb időt (ülő, fekvő helyzetben) alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet ( pl. norvég fűtőpanel) alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség.

Alacsonyabb fogyasztás
Az innovatív mikrokerámiás hőleadó felületnek köszönhetően a Fenix Ecosun U+ Gravelly Snow infrapanel optimalizált infravörös hősugárzása minden eddiginél egyenletesebb hőkomfortot eredményez. A sima felületű panelekre jellemző ( pl. Graphit-polyimide p5) szűkebb besugárzási szögből adódó egyenetlen hőérzet mára a múlté! A Fenix infrapanelek üzemeltetési költsége különösen alacsony, a sima hőleadó felületű társaihoz képest akár 20 %-kal olcsóbban fűthetünk.
Elsődleges - főfűtésre is tökéletesen alkalmas! *
A panel gyári tartozéka a hátsó szerelőkeret , mellyel gyorsabb és könnyebb a rögzítés. Szerelhető mennyezetre, vagy akár az oldalfalra is. Fröccsenő víz ellen védett IP 44 , így vizes párás helyiségekben is alkalmazható.
Ma már nem csak Európa, hanem a világ egyik legkeresettebb infrapanel márkája. A Fenix gyár termékei Amerikától Japánig népszerűek.

Az osztrák autópályák újonnan épült modern-energiatudatos pihenőiben ( Rastplätze ) is Ecosun infrapanelek fűtenek! Megújuló energiával párosítva igazán innovatív fűtési megoldás. Több gyártó tesztelése után az osztrák ASFiNAG (is) a Fenix Ecosun-t választotta!

Méret:  850x1192x30 mm
Súly:  15,8 kg
Teljesítmény:  1000 W - fűtendő légköbméter: 30-42 m3 **
Garancia: 5 Év (várható élettartam 30 év felett)
Gyártó: Fenix Group

*szükséges teljesítmény kiszámolásához használja infrapanel kalkulátorunkat!
** a helység szigeteltségének függvényében!Az infrahő jótékony hatással van egészségünkre, az ember számára ősi idők óta ismert természetes módon melegíti fel testünket.

Youtube videók