Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infrapanel Wi-Fi termosztáttal Szett Akció! Fenix EcoSun U+ 300 W

infrapanel wifi termosztáttal ecosun 300 W
Ár:
50.000 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. október 19.
Gyártó: Ecosun
Cikkszám: 11V5401161-wifi
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Ecosun U+ infravörös fűtőpanel Európa piacvezető gyártójától a Fenix Group-tól.

Élen a környezettudatos fűtéstechnikában- 30 év innováció!

 

  Az új fejlesztésű Fenix Ecosun (2021) mikrokerámiás technológiának köszönhetően magasabb hatásfokkal és egyenletesebb hőleadással rendelkezik a sima felületű (pl. Graphit-polyimde) infrapaneleknél! Az optimalizált emissziós felületképzés egyedülálló hatékonyságot eredményez.


Szett tartalma:
Fenix EcoSun 300 U+ Gravelly Snow infrapanel, konnektorba dugható programozható Fenix Infra WI-FI termosztát 16 A

 

  Keret nélküli modern, dekoratív megjelenés - a keret már a múlté !

Kisebb légterű helységek cca. 5 m2 - fürdőszoba, előszoba stb. - fűtésére. Tökéletes megoldás lehet több darab elhelyezése nagyobb szobák, irodák vagy akár teljes lakások esetén. Minimál stílusú megjelenésével kiválóan illeszkedik a modern épületek formavilágához. Teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét.

 

  Infrapaneles fűtésrendszerek tervezését és kivitelezését vállaljuk, otthonfelújítási támogatás keretében akár 50%-os visszatérítéssel!

Több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a modern elektromos fűtésrendszerek kivitelezésében. Referenciáinkat itt találja.

 

Méret:                   592x592x30 mm
Súly:     4.8 kg
Teljesítmény:   300 W / IP44
Garancia:   5 év (élettartam 30 felett)
Gyártó:   Fenix Group
Fűtendő m3:   7-10 m3**

* a szerelőkonzolt a csomag tartalmazza!
** a helység szigeteltségének függvényében

 
  A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés , minden eddiginél egyenletesebb hőleadás a mikrokerámiás felületnek köszönhetően , különösen hosszú élettartam. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam - hosszú, probléma mentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez is.

 

  Az infrapanel energia hatékonyságának “titka”:
Az elektromos fűtések között legolcsóbban a mennyezeti infrapanelekkel fűthet, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot. Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő:
   Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padlóban, falakban stb.) , az itt eltárolt hőenergia csak minimális mértékű konvekciót generál , ami egyenletesebb légréteg hőmérsékleteket eredményez. A hagyományos konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete akár 6-8 fokkal is alacsonyabb, mivel az ember a padlószint közelében tölti a legtöbb időt (ülő, fekvő helyzetben) alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet ( pl. norvég fűtőpanel) alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség.

 

Alacsonyabb fogyasztás
Az innovatív mikrókerámiás hőleadó felületnek köszönhetően a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel optimalizált infravörös hősugárzása minden eddiginél egyenletesebb hőkomfortot eredményez. A sima felületű panelekre jellemző ( pl. Graphit-polyimide p5) szűkebb besugárzási szögből adódó egyenetlen hőérzet mára a múlté! 

  Elsődleges - főfűtésre is tökéletesen alkalmas!
A panel gyári tartozéka a hátsó szerelőkeret , mellyel gyorsabb és könnyebb a rögzítés. Szerelhető mennyezetre, vagy akár az oldalfalra , de beilleszthető a kazettás álmennyezet helyére is. Fröccsenő víz ellen védett IP 44 , így vizes párás helyiségekben is alkalmazható.

Ma már nem csak Európa, hanem a világ egyik legkeresettebb infrapanel márkája. A Fenix gyár termékei Amerikától Japánig népszerűek.

Youtube videók