Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infrapanel Wi-Fi termosztáttal Szett Akció! Fenix EcoSun U+ 700 W

infrapanel_wifi_termosztáttal_ecosun_700_W
Ár:
73.000 Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. október 19.
Gyártó: Ecosun
Cikkszám: 11V5401163-wifi
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Ecosun U+ infravörös fűtőpanel Európa piacvezető gyártójától a Fenix Group-tól.

Élen a innovációban - 30 év kutatás - fejlesztés!

 

 Az új fejlesztésű Fenix Ecosun U+ (2021) mikrokerámiás technológiának köszönhetően magasabb hatásfokkal és egyenletesebb hőleadással rendelkezik a sima felületű (pl. Graphit-polyimde) infrapaneleknél! Az optimalizált emissziós felületképzés egyedülálló hatékonyságot eredményez.

 

Szett tartalma:
Fenix EcoSun 700 U+ Gravelly Snow infrapanel, konnektorba dugható programozható Fenix Infra Wi-Fi  termosztát 16 A

 

  Keret nélküli modern, dekoratív megjelenés - a keret már a múlté !
Minimál stílusú megjelenése tökéletesen alkalmazkodik a modern épületek formavilágához. Lakások, irodák népszerű főfűtése. Fűtendő terület cca. 10 m2 (teljesítményigény kiszámításakor használja Infrapanel kalkulátorunkat vagy kérje szakemberünk segítségét).

  Infrapaneles fűtésrendszerek tervezését és kivitelezését vállaljuk, otthonfelújítási támogatás keretében akár 50%-os visszatérítéssel!

Több mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a modern elektromos fűtésrendszerek kivitelezésében. Referenciáinkat itt találja.

 

Méret:                   1192x592x30 mm
Súly:     10.8 kg
Teljesítmény:   700 W / IP44
Garancia:   5 év (élettartam 30 felett)
Gyártó:   Fenix Group
Fűtendő m3:   22-27 m3**

 
* a szerelőkonzolt a csomag tartalmazza!
** a helység szigeteltségének függvényében

 
 

  A Fenix cég legújabb fejlesztésű terméke a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel, mely korszakalkotó az elektromos fűtések területén. Gyors felfűtés, költséghatékony működés , minden eddiginél egyenletesebb hőleadás a mikrokerámiás felületnek köszönhetően , különösen hosszú élettartam. Időszakos karbantartást, átvizsgálást nem igényel, nincs üzemórához kötött élettartam - hosszú, probléma mentes működés. Kitűnően illeszthető napelemes rendszerekhez is.


  Az infrapanel energia hatékonyságának “titka”:
Az elektromos fűtések között legolcsóbban a mennyezeti infrapanelekkel fűthet, mivel kisebb energiabevitel mellett tudja biztosítani ugyanazt a hőkomfortot. Ennek az oka a sugárzó hő fizikai tulajdonságában keresendő:
   Az infravörös hősugarak elnyelődve a szilárd tárgyakban hőt generálnak ( padlóban, falakban stb.) , az itt eltárolt hőenergia csak minimális mértékű konvekciót generál , ami egyenletesebb légréteg hőmérsékleteket eredményez. A hagyományos konvekciós fűtéseknél a meleg levegő felszáll a mennyezet alá és ott telítődik, padlószint közeli légrétegek hőmérséklete akár 6-8 fokkal is alacsonyabb, mivel az ember a padlószint közelében tölti a legtöbb időt (ülő, fekvő helyzetben) alsó légrétegek hőmérséklete az igazán fontos! Ezért kell nagyobb teljesítményű konvekciós fűtőtestet ( pl. norvég fűtőpanel) alkalmazni azonos hőkomfort eléréséhez, ami magasabb üzemeltetési költséggel jár – konvekciós veszteség.

 

  Alacsonyabb fogyasztás
Az innovatív mikrókerámiás hőleadó felületnek köszönhetően a Fenix EcoSun U+ Gravelly Snow infrapanel optimalizált infravörös hősugárzása minden eddiginél egyenletesebb hőkomfortot eredményez. A sima felületű panelekre jellemző ( pl. Graphit-polyimide p5) szűkebb besugárzási szögből adódó egyenetlen hőérzet mára a múlté! A Fenix infrapanelek üzemeltetési költsége különösen alacsony, a sima hőleadó felületű társaihoz képest akár 20 %-kal olcsóbban fűthetünk.

  Elsődleges - főfűtésre is tökéletesen alkalmas!
A panel gyári tartozéka a hátsó szerelőkeret , mellyel gyorsabb és könnyebb a rögzítés. Szerelhető mennyezetre, vagy akár az oldalfalra , de beilleszthető a kazettás álmennyezet helyére is. Fröccsenő víz ellen védett IP 44 , így vizes párás helyiségekben is alkalmazható.

Ma már nem csak Európa, hanem a világ egyik legkeresettebb infrapanel márkája. A Fenix gyár termékei Amerikától Japánig népszerűek.

Youtube videók