Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért Fenix?

 

A Fenix Group Európa piacvezető elektromos infravörös fűtésgyártója! 

 

   A Fenix cég több évtizedes kutató és fejlesztőmunka eredményeként élen jár a környezettudatos fűtéstechnikában, minőségi termékei különösen közkedveltek európán kívül is a világ számos országában. A központi gyár Csehországban  található , de vannak gyártóegységek Norvégiában, Nagy Britanniában, Spanyol és Franciaországban is. A korszerű elektromos fűtések széles termékválasztékát kínálja a beltéri mennyezeti infrapanelektől a kültéri fagymentesítő kábelekig.

  A modern kor egyik nagy kihívására, a fosszilis energiahordozókról a környezetbarát megújulókra történő átállás témakörében számos innovatív terméket fejlesztett. A lakossági igények kiszolgálásán kívül, az ipar számára is gyárt speciális elektromos fűtőtesteket, akár fokozottan tűz és robbanásveszélyes környezetben is használhatókat.

  Meghatározó fűtéstechnikai kiállítások rendszeres, több esetben díjazott résztvevője. A  Fenix Ecosun infravörös sugárzói és az Ecofloor padlófűtés rendszerei a minőségi, új generációs elektromos fűtésrendszerek között is kiemelkednek megbízhatóságukkal.

   A piacon fellehető számos , hangzatos marketing szövegekkel menedzselt ( "Nincs jobb, nincs modernebb.Nano-technológiás Graphit-polyimide , Carbon Crystal , 100% infra laugh" stb.) infrafűtésekkel érdemes óvatosnak lenni , több esetben osztrák vagy német termékként hirdetik , de valójában a "nagy országból" bekonténerezett kétes minőségű termékek.


 

  Fenix cég Ecofloor termékeire élettartam garanciát vállal - 30 év innováció!