Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NOBO FJORD 1500 W fűtőpanel

Ár:
97.500 Ft
Szállítási díj: 2.300 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Gyártó:
Cikkszám: NFK4N-15 + NCU-2Te
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

A NOBO Fjord a legkeresettebb fűtőpanelünk világszerte 4 millió eladott példánnyal. Ez a hagyományos, norvég gyártmányú kiváló minőségű fűtőpanel egyszerű időzített komfort termosztáttal vagy termosztáttal.

 
Műszaki adatok
 
Típus:                NOBO FJORD 1500W
 
Teljesítmény:     1500 W
 
Áramfelvétele:   4,34 A
 
Cikkszám:      NFK4N-10 + NCU-2Te
 
Vastagság:         90 mm
 
Szélesség:         103 cm
 
Magasság:         40 cm
 
Mélység:              9 cm
 
Villásdugó:         igen
 
Termosztát:         Időzített  NCU 2Te
 
Kettős szigetelés:    igen
 
Védelem: Class II - IP24
 
 
 
 
 
 
 
A Nobo Fjord egy modern levegő-áramoltatású fűtőpanel elülső légráccsal, sarkai lekerekítettek, ami lágyabb megjelenést eredményez és biztonságos környezetet teremt. Mérete más hasonló megjelenésű fűtőpanelekhez képest kisebb,és a készenléti fogyasztása is csak 0,5 W.
 
 
 
Ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, a Nobo Fjord sok versenytársa nem képes fenntartani az állandó benti hőmérsékletet. A Nobo Fjord ezzel szemben tartja a beprogramozott hőfokot a külső hőmérséklet bármilyen ingadozása ellenére is.
 
 
 
A paneleket az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.
 
 
 
A fűtőpanel termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást.
 
 
 
Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.
 
 
 
 
 
 
 
Termosztát tipusa: NOBO NCU 2TE
 
 
 
9 előre beprogramozott heti időzítéssel van ellátva, melyhez szabadon lehet takarék és komfort hőfokot beállítani. A programok között van állandó hőmérséklettartás, irodai, lakás és hétvégi beállítások.
 
 
 
Újdonság, hogy a programok indítása adaptív rendszerű, mely azt jelenti, hogy az elmúlt 10 nap adataiból átlagolva úgy indítja a programbeállítást, hogy a kívánt időre már a megemelt hőmérsékletet elérje a helyiség.
 
 
 
A termosztát érintőfelülettel működik, így kényelmes és tiszta a használata. Billentyűzárral lehet védeni a nem kívánt állításoktól.

Youtube videók

Termék címkék: NOBO FJORD 1500 W NCU-2Te