Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

NOBO FJORD 500 W NCU-2Te

Ár:
77.000 Ft
Szállítási díj: 2.300 Ft
Várható szállítás: 2024. augusztus 05.
Gyártó:
Cikkszám: NFK4N-05 + NCU-2Te
Elérhetőség: Hamarosan érkezik
Menny.:db

Leírás

Műszaki adatok
 
Típus:                  NOBO FJORD 500W
 
Teljesítmény:       500 W
 
Áramfelvétele:     2,1 A
 
Cikkszám:           NFK4N-05 + NCU-2Te
 
Vastagság:          90 mm
 
Szélesség:          53 cm
 
Magasság:          40 cm
 
Mélység:             9 cm
 
Villásdugó:         igen, hátsó bekötő dobozzal
 
Termosztát_       NOBO NCU 2Te
 
Védelem:           Class II - IP24
 
 
 
 
 
A Nobo Fjord egy modern levegő-áramoltatású fűtőpanel elülső légráccsal, kifejezetten arra tervezve, hogy egyenletesen oszlassa el a meleget a szobában. Az új és továbbfejlesztett levegő-kiáramlási pontok a fűtőpanel előtt optimális hőelosztást és klasszikus, időtlen formai kialakítást biztosítanak.
 
 
 
A Nobo Fjord sarkai lekerekítettek, ami lágyabb megjelenést eredményez és biztonságos környezetet teremt. Mérete más hasonló megjelenésű fűtőpanelekhez képest kisebb,és a készenléti fogyasztása is csak 0,5 W.
 
 
 
Ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, a Nobo Fjord sok versenytársa nem képes fenntartani az állandó benti hőmérsékletet. A Nobo Fjord ezzel szemben tartja a beprogramozott hőfokot a külső hőmérséklet bármilyen ingadozása ellenére is.
 
 
 
A paneleket az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.
 
 
 
A fűtőpanel termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást.
 
 
 
Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.
 
 
 
 
 
 
 
Termosztát tipusa: NOBO NCU 2TE
 
 
 
9 előre beprogramozott heti időzítéssel van ellátva, melyhez szabadon lehet takarék és komfort hőfokot beállítani. A programok között van állandó hőmérséklettartás, irodai, lakás és hétvégi beállítások.
 
 
 
Újdonság, hogy a programok indítása adaptív rendszerű, mely azt jelenti, hogy az elmúlt 10 nap adataiból átlagolva úgy indítja a programbeállítást, hogy a kívánt időre már a megemelt hőmérsékletet elérje a helyiség.
 
 
 
A termosztát érintő felülettel működik, így kényelmes és tiszta a használata. Billentyűzárral lehet védeni a nem kívánt állításoktól.

Youtube videók

Termék címkék: nobo fjord, nobo fűtőpanel