Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Fenix Ecosun infrapanelek és Ecofloor fűtőkábeles rendszerek kis és nagykereskedelmi értékesítése cégünk fő profilja.

 Európa piacvezető infrafűtés gyártója a Fenix Group magyarországi vezérképviseleteként 14. éve foglakozunk az elektromos fűtés területén korszakalkotó jelentőségű infrafűtéssel.  Országos lefedettségű viszonteladó partner hálózattal rendelkezünk és várjuk további cégek jelentkezését is.
 

 Több ezer beépített infrapanel , több száz hatékonyan működő elektromos fűtésrendszer a lakossági felhasználóktól az ipari csarnokokig, elsősorban Magyarország és Ausztria területén.  Infrapaneles fűtés területén szerzett széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező tervező és  kivitelező csapattal  állunk ügyfeleink szolgálatára.

Elérhetőségünk                                 
 
Door Sys Kft
H-9024 Győr, Újlak u. 2.
( A tűzoltóság mellett)
Mobil: 30/2457908 , 20 558 56 77
Tel.: 06/96 524-795
E-mail: info@doorsys.hu
Nyitvatartás: 9h - 17 h (hétfőtől péntekig)

Referenciák itt!

A Fenix termékek ( EcoSun infrapanel , EcoFloor fűtőszőnyeg, Ecoflex infra-konvektor, Ecofilm) kizárólag európai gyártóüzemekben  - a Cseh központ mellett Angliában, Franciaországban   készülnek  kimagasló minőségben. 

Világviszonylatban is úttörőnek számít a környezetbarát energiatudatos fűtéstechnikában. Kiemelkedő garanciális feltételek, különösen hosszú élettartam – Lifetime Warranty.

A Fenix gyár mára a világ egyik legkeresettebb infrapanel gyártója , folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően termékei Amerikától Japánig népszerűek. 

Az infrapaneles fűtésről:

Az infravörös hősugárzás a (naphoz hasonlóan) szilárd tárgyakban elnyelődve hőt generál. A célunk az , hogy padlót és a falakat átmelegítve egyenletes hőelosztást biztosítsunk - ezért a legcélszerűbb a fűtőpaneleket a mennyezetre elhelyezni. A konvekciós fűtésekhez képest kisebb energiafelhasználás mellett hasonló , vagy kellemesebb hőérzet biztosítható.  Jótékony hatással van egészségünkre , tiszta innovatív fűtési megoldás!

Cégadatok
Door Sys Kft.
H-9024 Győr, Újlak u. 2.
Adószám: 13928580-2-08
Számlaszám: 12096736-01533814-00100002
Cégjegyzékszám: 08-09-014823