Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Infrapanel Fenix Ecosun 400 K+ (400 W)

Ár:
44.000 Ft
Szállítási díj: 1.500 Ft
Várható szállítás: 2020. október 27.
Menny.:db

Leírás

Prémium termék Európa piacvezető infrafűtés gyártójától a Fenix Group-tól.
Az infravörös hősugárzás a legjobban hasznosuló hőenergia, ezért az infrapanelek alacsony költséggel üzemeltethetőek!

Az alacsony felületi hőmérsékletű Fenix Ultratherm K+ infrapanel kutya- macska ház , valamint helyi kiegészítő fűtés céljára lett kifejlesztve, de kiválóan alkalmas teleltető hely, nagyméretű terrárium, vivárium vagy más állattartó hely fűtésére is.

Az infrapanel a napsütéshez hasonló, kellemes hőérzetet biztost a házikedvence számára. Különösen hosszú élettartam, nem igényel időszakos karbantartást , nem jellemző az amortizáció. Az egészségre jótékony , tiszta , energiatakarékos , széleskörűen alkalmazható ( IP 44 vizes, párás helységekben is.)

A kutyaház melegítés szigeteletlen, részben nyitott helyen is megvalósítható, mivel az infravörös sugárzás nem a levegőt, hanem a tárgyakat és az élőlényeket melegíti, felülete túlhevülés ellen védett, ezért a házi kedvenc számára veszélytelen.

A fűtőpanelt a kutyaház felső részébe célszerű rögzíteni , a villamos vezetéket az állat számára “nem hozzáférhető” módon vezessük!

Csak fedett, csapadéktól védett helyen használjuk, életvédelmi FI relé -30 mA szükséges ! ( minden háztartásban erősen ajánlott)


Méretek: 1500x320x30 mm
Teljesítmény: 400 Watt , 230 V, IP 44
Súly: 5,8 kg
Garancia: 5 év
Gyártó: FenixA csomag szerelőkeretet és csavarokat nem tartalmaz!

Szerelőkeret a mennyezeti ( vízszintes) szereléshez külön rendelhető.